Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Διαβάστε τους όρους χρήσης και τον τρόπο που μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies.

Παράδοση - Τρόποι Πληρωμής

Τιμές
Όλες οι τιμές είναι με ΦΠΑ (τελικές τιμές). 

 

Παράδοση
Τα προϊόντα που παραγγέλνετε, εφόσον είναι διαθέσιμα, παραδίδονται με courier στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στα στάδια της διαδικασίας αγοράς τους, με χρέωση του παραλήπτη (το ύψος της οποίας σας γίνεται γνωστό κατά τα στάδια της διαδικασίας αγοράς τους). Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την απόσταση από την έδρα μας και κυμαίνεται από μία έως τέσσερις εργάσιμες μέρες το πολύ.

Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία αντικαταβολής των ΕΛΤΑ, ή courier που συνεργαζόμαστε.

Η χρέωση είναι €2,23 για τα πρώτα 2 κιλά και προσαυξάνεται με €0,74 για κάθε επιπλέον κιλό (οι χρεώσεις συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%).

Για αγορές 39 ευρώ και άνω η παράδοση είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα. Προσοχή! Δεν χρεώνονται τα μεταφορικά. Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή, τότε θα χρεωθεί η αντικαταβολή κανονικά. Εάν γίνει πλήρωμή με κατάθεση ή κάρτα, τότε τα έξοδα αποστολής (δεν υπάρχει αντικαταβολή) είναι μηδενικά 

Εάν οι αγορές γίνουν με αντικαταβολή, τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση αντικαταβολής €2,23. Για αγορές με κατάθεση, ισχύουν οι πιο πάνω χρεώσεις αποστολής, βάσει βάρους.

 

Πληρωμή

- κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

- αντικαταβολή

- paypal

- πιστωτική/χρεωστική κάρτα